Следва: Бразилия веч...

Парализиран и глухоням тийнейджър се опита да ограби бижутерия в Бразилия (видео и снимки)

28 Май 2020
49 1238

Кадри от охранителна камера показват момента, в който парализиран глухоням тийнейджър се опита да ограби магазин за бижута в Бразилия, като заплаши служителите с фалшив пистолет, който държи с краката си, пише Daily Mail.

Случката се разиграла тази седмица в Рио Гранде до Сул, когато 19-годишният младеж оставил заплашителна бележка на тезгяха, използвайки краката си.

Бележката на заподозрения, за когото властите твърдят, че има церебрална парализа и не може да движи ръцете си, гласи: „Предайте всичко. Не предизвиквайте внимание.“

Камерата за наблюдение на магазина заснела тийнейджъра с увреждания в инвалидната му количка, преди да насочи пластмасов пистолет-играчка, поставен между краката му.

Лице, което изглежда е клиент, се отдалечава, докато служителят се опитва да обезвреди тийнейджъра, чието име не е издадено от властите.

Служителят на бижутерийния магазин заяви, че парализираният тийнейджър е бил в магазина около 10 минути и първоначално си е помислил, че той е влязъл, за да проси.

Клиент вече бил дал пари на тийнейджъра, а служителят в магазина сподели, че е изпитал съчувствие към момчето, преди то да се опита да го ограби.

Източник: Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции