Парламентарната комисия свали имунитетите на Сидеров и Чуколов

October 28, 2015
30 23027
Коментари: 0

Депутатите от временната парламентарна комисия, формирана специално да разгледа изцепките на Волен Сидеров в последно време, предложи официално да паднат имунитетите именно на лидера на Атака – Волен Сидеров, както и на другия народен представител Десислав Чуколов. Двамата се изявиха с въображаема акция срещу контрабандата и наркотиците в центъра на София и се държаха непристойно с граждани и полицаи. Изцепките на Сидеров и други от неговата свита пък продължиха в НАТФИЗ в нощта на месните избори и референдума за електронно гласуване.

 

Последната дума по окончателното сваляне на имунитета на Сидеров и Чуколов имат техните колеги в пленарна зала. Предложението трябва да бъде гласувано, за да стане факт.

 

ИЗЦЕПКИТЕ НА ВОЛЕН

 

СИДЕРОВ ЗА ПОЛИЦИЯТА: ГЕЙ ОБЩЕСТВО, МУТРИ, БАНДИТЧЕТА

 

5 ЛЕВА И ЦЕЛУВКА ЗА СИДЕРОВ

 

Депутатите от временната комисия за имунитета на лидера на Атака решиха заседанията да се провеждат при закрити врата, съобщава Нова телевизия.

 

 

"Досега няма такъв случай на закрито заседание да не се допускат народни представители. Комисията се е събрала с точно определена поръчка без да слуша никакви аргументи”, заяви Сидеров. "Не се отказвам от депутатския си имунитет, за да се убедят хората в това как действат правилата”, добави той. Междувремено и симпатизанти на Атака поискаха да присъстват на заседанието.

Коментари

Реакции

Следете разпространението на COVID-19 в реално време: