<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=87508" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Байдън и Мерк...

Пентагонът потвърди автентичността на кадри със странни “неидентифицирани въздушни явления” (видео)

16 Април 2021
0 1985

Поредица от видеоклипове, на които се виждат неидентифицирани светлинни явления, бяха потвърдени от военното разузнаване на САЩ като автентични, съобщава OffNews.

Наскоро публикуваните наблюдения от режисьора Джереми Корбел (Jeremy Corbell) и репортера Джордж Кнап (George Knapp) включват кадри от мистериозна светлина с формата на “пирамида”, наблюдавана да лети в небето, заедно с изображения на три други странни “обекта”, един от които изглежда е споделен онлайн миналата година.

“Мога да потвърдя, че посочените снимки и видеоклипове са направени от служители на военноморския флот”, заявява говорителят на Пентагона Сюзън Гоф в изявление, разпространено до много медии.

Макар мнозина обикновено да наричат такива мистериозни наблюдения НЛО, по-модерният термин, използван от военните, е „Неидентифицирани въздушни явления“ (UAP – Unidentified Aerial Phenomena) – и те са нещо, което разузнавателната общност приема много сериозно.

Но докато Пентагонът потвърждава автентичността на изображенията, Министерството на отбраната на САЩ (DOD) не е изяснило нищо повече от това, запазвайки мълчание за това какво, ако изобщо е възможно, може да е повлияло на техните разследвания на тези странни “обекти”.

„Както казахме по-рано, за да се поддържа сигурността на операциите и да се избягва разкриването на информация, която може да бъде полезна на потенциалните противници, DOD не обсъжда публично подробностите нито за наблюденията, нито за проверките на докладвани нахлувания в нашите тренировъчни полигони или определеното въздушно пространство, включително тези набези, първоначално определени като UAP”, заявява Гоф.

Въпреки че все още има много въпроси за тези странни неидентифицирани явления, новоизтеклата информация предоставя поне повече доказателства, че Министерството на отбраната продължава да разследва и третира UAP като сериозна тема.

Корбел, заедно с останалите в неговата общност, се надяват, че споделяйки тази информация, тя ще засили допълнително рационалните и прозрачни разследвания на тези мистериозни обекти.

Източник: OffNews

Видео: NOVA

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции