Пиарката на Борисов отговори на Божков: Не аз съм искала от Вас, Вие се предлагахте

06 Юни 2020
22 9168

“От момента, в който работя за българското правителство, всичките ми срещи с български бизнесмени са били в изпълнение на служебните ми задължения и са заснети от камера и микрофон не само от мен самата, а и от десетки медии”, написа във Facebook шефката на правителствената пресслужба Севдалина Арнаудова.

От момента, в който работя за българското правителство, всичките ми срещи с български бизнесмени са били в изпълние на…

Публикувахте от Sevdelina Arnaudova в Събота, 6 юни 2020 г.

“Познавам г-н Васил Божков отдавна и не само аз, а и членове на моето семейство, един от тях до скоро беше негов служител. Не очаквах такава манипулация на истината. Не очаквах, че ще превърне личните отношения в защитна теза.

И да, когато съм се виждала с Вас, г-н Божков, съм била наясно, че Вие сте с камера и микрофон, а аз не съм. И не аз съм искала от Вас, Вие се предлагахте! Не е мъжко да спестявате тази част от истината, вярно е, че беше отдавна преди повече от 6-7 години. Съжалявам, че помните избирателно! Аз обаче помня добре, не само първите ни срещи, но и последната – в централата на ПП ГЕРБ Ви посрещнах с г-н Флориан Скала – главен изпълнителен директор на bTV!

И Вие #БъдетеЗдрав”

Отговорът ѝ дойде след пост на Васил Божков, в който бизнесменът заяви, че тя го е посещавала ежеседмично в офиса му.

Божков отговори на Борисов: Севдалина Арнаудова не пуши пури, а беше в офиса ми ежемесечно (снимка)

През последните години Севдалина Арнаудова е посещавала офиса ми на ул.“Московска“43 ежемесечно. Тя не пуши пури. Бойко, ще намериш ли поне малко достойнство да кажеш защо я пращаше?#БъдетеЗдрави

Публикувахте от Васил Божков в Петък, 5 юни 2020 г.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции