Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Питбул без намордник нападна петима души
Питбул без намордник нападна петима души
02-09-19
добавено
6595
прегледа

Побеснял питбул нападна най-малко петима души в центъра на Хасково в късния следобед в петък. Мъж и жена са по-сериозно пострадали и бяха обработени в болницата.

 

Инцидентът е станал на ул. "Искър". Залавянето на животното е станало много трудно. Участвали са полицаи и служители на кучешкия приют, съобщиха от общината. Кучето е било обстреляно с 3 стрелички и вече е в приюта.

 

Животното е домашно, но е било на улицата без намордник. То станало агресивно и започнало да напада минувачите.

 

Най-пострадалата жена се прибирала от работа, когато питбулът тръгнал към нея. Тя не могла да избяга и кучето я нахапало по двата крака. На помощ се притекъл съпругът й, който също бил ухапан по краката.

 

Жената разказа пред Haskovo.info, че ако не бил мъжът й, кучето най-вероятно е щяло да я завлече някъде. Тя видяла поне още трима ухапани, които били с по-леки наранявания.

 

Собственикът на кучето е в чужбина и го оставил на грижите на баба си, която не успяла да го овладее. 

 

Източник: Dir.bg