<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=81142" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Oчаквайте нов...

Пияната водеща по ФЕН ТВ въобще не е пияна (видео)

06 Януари 2021
0 147515

Сега ще разкрием една страшна тайна, която е убягнала на много надарени с висш интелект личности. София Джамджиева, водещата на новогодишната поздравителна програма на ФЕН ТВ, обвинена, че се е напила в ефир… (тук бие туш) …въобще не е била пияна.

Как разбрахме ли? Взехме присърце възмущението на хилядите високо културни, дълбоко ерудирани естети, които прекарват новогодишния си празник с гюбеците на ФЕН ТВ, и изгледахме цялото предаване.

В него виждаме едно младо момиче, което води предаване за чалга, защото и тя дете храни, нали, не са само свако, Цако и баджанако така. Момиче лишено от това да бъде със семейството си на празника, за да слуша набъбнали от домошарка езици как ѝ поръчват кръшни кючеци.

Всичко това, разбира се, обилно гарнирано със сексуални намеци, откровени обиди, заплахи, обвинения.

В същото време шефовете хем искат да е весело и енергично, хем да има класа, хем да да ги държим на импулсния телефон и да дъним SMS-и, но и да им пуснем последната хитачка на оркестър „Чугунен мустак“.

И така, София прибегна до единствения защитен механизъм, който е на разположение на нормалните хора по всяко време – хуморът.

С недотам тънки ирония и сарказъм, с откровена подигравка и провокация, водещата даде на всички точно това, което искат, та и отгоре.

За съжаление хоризонта на разбиране е твърде тесен при някои хора и поведението ѝ бе схванато и осъдено на другарски съд в социалните мрежи като „пиянско“ и „наркоманско“.

На София можем да дадем само един съвет: правило номер едно на интернет – никога не чети коментарите!

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Boris Angelov

    09 Януари 2021

    Честно казано, по отделни клипчета снимани извън контекст, наистина изглежда друсана или къркана водещата. Ама наистина като гледам какви ѝ звънят, ѝ се учудвам, че е успяла да запази присъствие на духа в такава ситуация

Покажи всички Скрий

Реакции