Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Пияни ромки се разхождат с бебе и бутилка алкохол в ръка
Пияни ромки се разхождат с бебе и бутилка алкохол в ръка
Нередности Вземи EMBED
Loading the video...
11-01-18
добавено
11119
прегледа

Клип на пияни ромки, които се разхождат в седем сутринта с бебе на ръце и бутилка алкохол, предизвика вълна от коментари в социалните мрежи.

 

Авторът на клипа се представя за полицай, за да разбере имената на жените. Жената, която твърди, че е майка на детето казва, че е пълнолетна, но видимата й възраст не отговаря на твърдението й.

 

Според автора детето е посиняло от студ, а на кадрите се чува силният му плач. То е дете на една от жените и е на не повече от няколко месеца. Мъничето е облечено само с една блуза, като крачетата му са голи и премръзнали.

 

По последна информация бебето е прието в болница "Специализирана болница за активно лечение по детски болести - проф. д-р Иван Митев". 

 

Ето какво написа човекът, заснел видеото:

"Моля СПОДЕЛЯТЕ!!!

Не ЖЕЛАЯ ПУБЛИЧНОСТ ИЛИ СЕНЗАЦИЯ!

МЕЧТАЯ ДА СЕ ВЗЕМЕ ДЕТЕТО И ДА Е В СИГУРНИ РЪЦЕ!

Белкем го види някоя ИНСТИТУЦИЯ в тази прекрасна татковина.

Потресен съм!

Държа да отбележа нещо много важно а именно това че представяйки се за полицай беше с цел да взема личните им данни и да ги предоставя на органите които ще вземат мерки"