Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Пиян пътник изкърти с пантите вратата на самолет минути преди излитане (снимки)
Пиян пътник изкърти с пантите вратата на самолет минути преди излитане (снимки)
По света
11-08-19
добавено
3770
прегледа

Пиян пътник откъсна вратата на самолет от пантите няколко минути преди излитането. Мъжът дръпнал аварийната врата на крилото на Airbus A320, което автоматично разгънало аварийната надуваема пързалка, точно когато самолетът маневрирал за потегляне по пистата на международното летище в Чианг Май, Тайланд, съобщава LADbible.

 

 

 

 

Някои от общо 86-те пътници на борда изпаднали в паника и започнали да крещят преди охраната на летището да успее да задържи мъжа. Говорител на тайландската авиокомпания  заяви, че причинените щети са за близо 15,442 паунда (около 35 хиляди лева).

 

 

 

 

Пилотът незабавно спрял самолетa и уведомил службите за сигурност на летището. Чужденецът бил задържан, но все още не е ясно каква е била причината за неговото действие.

 

 

 

 

Преди по-малко от месец пътничка на борда на китайски авиолинии отвори аварийния изход на самолет, защото ѝ било "твърде задушно" и "искала малко чист въздух". През юни жена отвори аварийния изход на самолет вместо вратата на тоалетната и забави с осем часа полет от Манчестър.

 

 

Източник: LADbible