Пиян пътник изкърти с пантите вратата на самолет минути преди излитане (снимки)

November 8, 2019
43 3434
Коментари: 0

Пиян пътник откъсна вратата на самолет от пантите няколко минути преди излитането. Мъжът дръпнал аварийната врата на крилото на Airbus A320, което автоматично разгънало аварийната надуваема пързалка, точно когато самолетът маневрирал за потегляне по пистата на международното летище в Чианг Май, Тайланд, съобщава LADbible.

 

 

""

 

 

Някои от общо 86-те пътници на борда изпаднали в паника и започнали да крещят преди охраната на летището да успее да задържи мъжа. Говорител на тайландската авиокомпания  заяви, че причинените щети са за близо 15,442 паунда (около 35 хиляди лева).

 

 

""

 

 

Пилотът незабавно спрял самолетa и уведомил службите за сигурност на летището. Чужденецът бил задържан, но все още не е ясно каква е била причината за неговото действие.

 

 

""

 

 

Преди по-малко от месец пътничка на борда на китайски авиолинии отвори аварийния изход на самолет, защото ѝ било "твърде задушно" и "искала малко чист въздух". През юни жена отвори аварийния изход на самолет вместо вратата на тоалетната и забави с осем часа полет от Манчестър.

 

 

Източник: LADbible

 

Коментари

Реакции