Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Пламен Георгиев още не е поискал да бъде освободен като прокурор
Пламен Георгиев още не е поискал да бъде освободен като прокурор
09-21-19
добавено
623
прегледа

Бившият шеф на антикоруционната комисия Пламен Георгиев все още не е поискал да бъде освободен от длъжност "прокурор", след като преди месец и половина беше назначен от Министерския съвет за консул във Валенсия. Това става ясно от официален отговор на Висшия съдебен съвет до "Сега". "

 

 

НОВИЯТ КОНСУЛ ВЪВ ВАЛЕНСИЯ ПЛАМЕН ГЕОРГИЕВ СЕ ОКАЗА С НАЧАЛНО НИВО ИСПАНСКИ

 

 

От външно министерство са в неведение дали Георгиев може да докаже, че разполага с изискваните по закон езикови умения да бъде консул. От министерството още не са го назначили за служител в дипломатическата служба, защото той все още е прокурор.

 

 

ФИЛОЛОГ ПОПРАВЯ 13 ГРЕШКИ В СЕРТИФИКАТА НА ПЛАМЕН ГЕОРГИЕВ ЗА ВЛАДЕЕНЕ НА ИСПАНСКИ ЕЗИК (ОБНОВЕНА+ВИДЕО)

 

 

В началото на август ВСС прекъсна лятната си ваканция и се сърба извънредно, за да възстанови Пламен Георгиев на работа в Специализираната прокуратура. Сега обаче, когато сесиите на съдебните кадровици се провеждат редовно, бившият шеф на КПКОНПИ не проявява желание да си подаде молбата за напускане.

 

 

 

 

Междувременно той не ходи и на работа, тъй като е в неплатен отпуск. Георгиев беше принуден да подаде оставка от антикорупционната комисия, след като стана основен участник в скандала "Апартаментгейт". Междувременно КПКОНПИ продължава да няма титулярен началник и се ръководи от зам.-шефа ѝ Антон Славчев - друго име, станало популярно с евтиния си апартамент и голямата си тераса.

 

 

Източник: Сега