Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Пламен Георгиев си бута незаконната тераса
Пламен Георгиев си бута незаконната тераса
gospodari.com
10-09-19
добавено
1510
прегледа

Бившият председател на антикорупционната комисия Пламен Георгиев днес сам започна разрушаването на терасата, предаде bTV. Това става след изричното разпореждане от премиера Бойко Борисов. В интервю по телевизията той постави ултиматум на Пламен Георгиев - или събаря терасите, или се прощава с поста на консул във Валенсия.

 

Самият Георгиев до последно заставаше зад позицията, че е купил имота с вече построени незаконни навеси. Общината е знаела за това още от 2012 г. и самият той планира да я съди, припомня Dir.bg.

 

Общината "узакони" терасата с барбекюто на Пламен Георгиев

 

Преди 7 години наистина е било установено строителство без нужната документация, но така и не са били предприети стъпки за премахването му. Сега Пламен Георгиев ще трябва да се свърже с инспекторите от район Слатина и да уведоми, че е махнал 60-те кв. м незаконни навеси.

 

 

"Трябва да ни уведоми когато е приключил премахването, за да може да отидем и да направим констативен протокол изпълнена ли е заповедта на кмета, уточни началникът на контрола по строителството в район Слатина Михаил Джурджин.

 

Лъснаха сериозни разминавания в дипломите по испански език на Пламен Георгиев

 

Пламен Георгиев възнамеряваше да обжалва заповедта за събарянето, но е оттегли жалбата си по настояване на премиера, както самият Борисов съобщи в интервюто.

 

"Махай жалбата, бутай незаконното и си гледай работата. Не може такава тема да ми стои на вниманието месеци наред", категоричен беше премиерът.

 

Пламен Георгиев заминава за Валенсия с над 3000 евро заплата, според испански медии

 

През април Пламен Георгиев твърдеше, че атаките към него са организирани. Терасата всъщност е обща за входа - затова и не била описана в имотната му декларация. Съседите му обаче никога не са се качвали там. Сега Георгиев се готви да замине за Валенсия, където правителството го изпраща като консул.

 

Източник: Dir.bg