Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Площадка в софийския квартал "Младост" остана зарината с боклук след детски рожден ден (видео)
Площадка в софийския квартал "Младост" остана зарината с боклук след детски рожден ден (видео)
gospodari.com Вземи EMBED
Loading the video...
10-03-19
добавено
1364
прегледа

Наш зрител ни изпрати възмутително видео, заснето в столичния квартал "Младост 1", в което се вижда детска площадка, оставена в плачевно състояние след празнуване на детски рожден ден. 

 

Милите домакини на празника находчиво са организирали партито в междублоковото пространство, след което са си тръгнали по живо по здраво, без да си направят труда да съберат разпръснатите конфети и други увеселителни атрибути след себе си. Резултатът - грозна гледка и пластмасов боклук там, където постоянно играят децата от всички околни блокове. 

 

Събитието се е състояло зад блок 66 в "Младост 1". Ако някой от организаторите на празненството се разпознае сам, моля да слезе и да почисти свинщината, която е оставил! Иначе просто не ни се мисли какво ново поколение възпитават подобни родители.