Следва: Михаела Мари...

Победителката Михаела Маринова: Не мога да повярвам, че „Маскираният певец“ свърши (видео)

09 Декември 2019
0 924

Грандиозното шоу "Маскираният певец" приключи с още по-грандиозен финал в ефира на Нова тв. В първия сезон на най-мистериозното предаване у нас зрителският вот определи Гарвана за победител. А под неговата маска се криеше певицата Михаела Маринова.

 

Зрителите помнят младата изпълнителка и с победата ѝ във формата „Като две капки вода“ през 2017 година, както и с участието ѝ в третия сезон на „X Factor”.

 

„Много съм щастлива, но още не мога да повярвам, че „Маскираният певец” свърши. Аз бях този черен, дори зловещ на пръв поглед Гарван, много тежък, но красив костюм. Благодаря много на Кремена Халваджиян, която създаде тези уникални костюми. Според нея костюма на Гарвана тежи 30 кг, а аз съм 48 кг, така че беше предизвикателство, но си заслужаваше”, сподели Маринова в студиото на "Здравей, България".

 

МИХАЕЛА МАРИНОВА Е ГОЛЕМИЯТ ПОБЕДИТЕЛ В "МАСКИРАНИЯТ ПЕВЕЦ" (ВИДЕО)

 

„Трудните моменти бяха да дишаш в тази маска. Всеки костюм по някакъв начин е тежък за участниците, пречи на движенията. Аз го усетих на бързите песни, защото Гарванът е много тромав, трудно се движи с тези крила, реално не можех да бъда много пъргава. А хубавите моменти са това, че ти си вътре, никой не знае кой си и можеш да извадиш от себе си най-щурите и най-непоказваните досега твои образи”, разказа още тя.

 

И добави:

 

„Най-трудното беше, че ти виждаш всички тези хора, те не те виждат, но ти искаш да им проговориш. Зад това шоу има уникален екип, който беше и зад „Като две капки вода“. Ние се познаваме и аз исках да им кажа „Здравей!”, но не можех. Реално само 12 човека в цяла България знаеха кои сме ние. Всичко беше много конфиденциално, имахме подписани договори. Близките приятели нищо не знаеха, както и моят приятел. Сдържах се, защото знаех, че в какъвто и момент да си сваля маската, ефектът ще е голям. Много добре съвпадна това, че аз в момента работя по първия си албум, който ще излезе през 2020 г. и това ми беше много добро оправдание."

 

На финала на шоуто, на второ място остана Жана Бергендорф, която се криеше под маската на Розата. На почетната стълбица се нареди и Маги Джанаварова, която си отвоюва престижното трето място зад образа на Пчелата.

 

 

Източник: Нова тв

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции