<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=80311" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Facebook спира ня...

Побой над 13-годишна от ученички в Пловдив бе сниман и излъчван на живо от други деца (видео)

18 Декември 2020
0 6771

13-годишно момиче бе бито от 14-годишни ученички в присъствието на 11 свидетели в Пловдив, предаде NOVA.

Видео от побоя бе разпространено в социалните медии и бързо набра популярност. На кадрите се вижда как три тийнейджърки блъскат момиче в калта край изоставен фургон в покрайнините на града, като го скубят и удрят с ръце и крака.

Саморазправата е била предварително оповестена във Facebook и на мястото са присъствали 11 деца, които са наблюдавали сеира и са предавали на живо с телефоните си.

От Агенцията за закрила на детето, полицията и социалните власти се събират, за да решат как да работят с децата и семействата им.

Едната версия за подбудите на саморазправата твърди, че жертвата е обиждала нападателките си в социалните медии, а другата, че се е опитвала да се дистанцира от тях.

13-годишното момиче все още е в шок и с него ще работят психолози. Майката на жертвата е заявила, че побоят е станал заради момче.

„Доколкото разбрах, едното момче е харесвало някои от тези момичета. Те са си проблемни, познайнички са на полицията, защото и друг път са участвали в такива неща. Всичко е било провокирано от момче, което е на 16-17 години”, обясни майката на пострадалата. 

Агресивно момиче от Стара Загора нанася побой над съученичка, докато други деца ги снимат (видео 18+)

От “Закрила на детето” са заявили, че до този момент нямат данни за предишни прояви на децата, както и за особености в техните семейства.

Мястото, на което е извършен побоят, през деня е безлюдно. Става въпрос за района около Професионалната гимназия по механотехника. Често там се навъртали младежи, които вдигали скандали и се биели.

Източник: NOVA

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции