<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=38229" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Плъх категор...

Погром и десетки блокирани без интернет общини след акцията срещу кабелните оператори (видео)

14 Юни 2019
0 8034

Акцията на ГДБОП срещу кабелните оператори в Югозападна България остави без телевизия и интернет десетки общини, банки и институции в Югозападна, Централна Южна България и Бургас. Бизнесът в тези области е парализиран. Това се казва в декларация на Националното сдружение на кабелните оператори „Клуб 2000“, публикувана на сайта на TVzapad.

 

 

""

 

 

"Ювелирната акция на ГДБОП е репресия срещу малките кабелни оператори, която под благовидния предлог за борба с корупцията всъщност защитава корпоративни интереси на организации, които целят ликвидиране на конкуренти и разчистване на пазари, използвайки държавни органи и структури", смятат от сдружението.

 

 

ЩЕТИ ЗА НАД 10 МИЛИОНА ОТ СХЕМИ НА КАБЕЛНИ ОПЕРАТОРИ В ЮГОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ (ВИДЕО)

 

 

Според тях големите потърпевши от акцията са обикновените хора, които са останали през 21-век в страна – членка на ЕС без телевизия и интернет. "Това е изключително тежко посегателство върху гражданските им права, защото правото да получаваш и разпространяваш информация е основно човешко право, съгласно редица европейски конвенции", категорични са от „Клуб 2000“.

 

 

""

 

 

В декларацията се казва още, че спирането на интернет е блокирало дейността на редица общини и банки, особено в Югозападна, Централна Южна България и Бургас, че бизнесът е парализиран и че граждани вече се самоорганизират за протести.

 

 

ПРЕТЪРСВАТ ОФИСИ НА КАБЕЛНИ ОПЕРАТОРИ У НАС ЗАРАДИ АКЦИЯ СРЕЩУ ПИРАТСТВОТО (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

 

От „Клуб 2000“ предупреждават, че предстои лавина от дела срещу България в Европейския съд в Страсбург и лицата, които са инспирирали и допуснали това срамно посегателство.

 

 

Източник: TVzapad

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции