Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Пожарникар се разплака, след като спаси малко коте, паднало в дупка (видео)
Пожарникар се разплака, след като спаси малко коте, паднало в дупка (видео)
ЗооГосподари Вземи EMBED
Loading the video...
09-11-19
добавено
3433
прегледа

Работата на пожарникарите е важна и уважавана. Те не само рискуват живота си сред пламъците, но и правят животоспасяващи акции за малки котета, както в случая от Маса Карара, Италия, в който спасителят толкова се трогна от гледката на живото и здраво котенце, че не можа да сдържи сълзите си, пише испанският сайт 20minutos.

 

Пожарникарите са били извикани по спешност, след като няколко много малки котета попаднали в дупка в градината на къща. Матео, член на пожарникарската бригада от повече от три години, бил натоварен със задачата да извади последното животинче от бедата, в която е попаднало. 

 

Спасителят не успял да сдържи емоциите си при звука на мяукащото коте и се разплакал, когато го видял живо и здраво, заедно с братчетата си. "За нас всеки живот е важен", казал след операцията той. 

 

Случката беше заснета и публикувана в социалните мрежи, където придоби изключителна популярност по цял свят. Вижте я и вие.

 

 

Източник: 20minutos