Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Покана за среща към непозната в метрото стана хит в социалните мрежи (снимка)
Покана за среща към непозната в метрото стана хит в социалните мрежи (снимка)
11-15-19
добавено
36906
прегледа

В социалните мрежи придоби популярност една романтична снимка на "любовно писмо" към непознато момиче в метрото. Снимката беше изпратена и до gospodari.com с молба и ние да помогнем с каквото можем.

 

От писмото става ясно, че младеж, който преди две съботи е видял красиво момиче в метрото в София,  а този уикенд ще я чака отново, за да я срещне.

 

 

 

 

Ето какво пише момчето:

 

"На 2.11 (събота), около 10 ч. вечерта, слизайки от метрото на метростанция "Опълченска", бях предизвикан от приятели да помахам на момиче, което остана вътре във влака. Е, направих го, пък тя ми помаха обратно и то доста жизнерадостно! Влакът през това време тръгна и се разминахме.

 

На 16.11 (отново събота) по същото време - 10 ч. вечерта, ще бъда на метростанция "Опълченска", имайки съвсем малката надежда, че бих видял това момиче отново. Надявам се по някакъв невероятен начин това да стигне до нея и по още по-невероятен такъв, да бъде в този ден и час там!"

 

 

 

 

Нека помогнем на момчето са срещне отново момичето, което го е запленило, като споделим публикацията в социалните мрежи. Само така посланието може да достигне до нея!

 

Междувременно призоваваме и двамата младежи, да ни изпратят снимка, ако успеят да се срещнат.

 

Нека романтиката и добрият късмет възтържествуват!