<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=70727" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Генка Шикеро...

Полина Паунова пусна снимка без маска на нападателя си

06 Август 2020
1 27557

Журналистката от “Свободна Европа” Полина Паунова, която вчера беше нападната от млад мъж на събитието, организирано от ГЕРБ, днес пусна негова снимка без маска.

“Това мисля, че е най-чистият кадър на мъжа, който вчера блъскаше мен и Генка, и който упорито криеше лицето си. Сега, докато си преглеждам оцелелите и откъслечни кадри в телефона ми, открих го. Без маска. С напълно разпознаваемо лице,” написа тя за кадъра във фейсбук профила си.

Вчера Полина Паунова беше нападната неколкократно, а телефонът ѝ беше изхвърлен от маскиран мъже с шапка. Маскираният опита да вземе и телефона на Шикерова. Друг журналист на свободна практика – Миролюба Бенатова, също беше подложена на вербална и физическа агресия при опита си да отрази събитието. Екипът на “Господарите” стана пряк свидетел на стълкновението ѝ с охраната на мероприятието.

Провокатори нападнаха журналисти и граждани по време на конференцията на ГЕРБ (видео)

Надяваме се, че след публикуването на снимката на агресивния провокатор без маска, който няма задръжки да напада жени и български журналисти, от СДВР ще си свършат работата и ще го открият.

Ние от “Господарите” продължаваме да следим случая!

Във видеото горе можете да си припомните кадрите от случката, както и другите стълкновения на провокаторите с журналисти и протестиращи на вчерашната партийна сбирка.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Dimcho Slavilov

    06 Август 2020

    Еми те това са на Бойко биячите. Голем МЪЖ.

Покажи всички Скрий

Реакции