<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=70727" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Генка Шикеро...

Полина Паунова пусна снимка без маска на нападателя си

06 Август 2020
1 27745

Журналистката от “Свободна Европа” Полина Паунова, която вчера беше нападната от млад мъж на събитието, организирано от ГЕРБ, днес пусна негова снимка без маска.

Полина Паунова пусна снимка без маска на нападателя си

“Това мисля, че е най-чистият кадър на мъжа, който вчера блъскаше мен и Генка, и който упорито криеше лицето си. Сега, докато си преглеждам оцелелите и откъслечни кадри в телефона ми, открих го. Без маска. С напълно разпознаваемо лице,” написа тя за кадъра във фейсбук профила си.

Вчера Полина Паунова беше нападната неколкократно, а телефонът ѝ беше изхвърлен от маскиран мъже с шапка. Маскираният опита да вземе и телефона на Шикерова. Друг журналист на свободна практика – Миролюба Бенатова, също беше подложена на вербална и физическа агресия при опита си да отрази събитието. Екипът на “Господарите” стана пряк свидетел на стълкновението ѝ с охраната на мероприятието.

Провокатори нападнаха журналисти и граждани по време на конференцията на ГЕРБ (видео)

Надяваме се, че след публикуването на снимката на агресивния провокатор без маска, който няма задръжки да напада жени и български журналисти, от СДВР ще си свършат работата и ще го открият.

Полина Паунова пусна снимка без маска на нападателя си

Ние от “Господарите” продължаваме да следим случая!

Във видеото горе можете да си припомните кадрите от случката, както и другите стълкновения на провокаторите с журналисти и протестиращи на вчерашната партийна сбирка.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Dimcho Slavilov

    06 Август 2020

    Еми те това са на Бойко биячите. Голем МЪЖ.

Покажи всички Скрий

Реакции