<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=78416" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Бил Гейтс: За...

Полицаи арестуваха мъж в столичното метро заради отказ да сложи маска (видео)

21 Ноември 2020
0 12446

Видео, публикувано във Facebook показва как полицейски служители поставят белезници на мъж, който не носи маска на лицето си в столичната метростанция “Сердика”.

Към края на краткото видео се вижда как един от полицаите тръгва с извадени белезници и по посока на свидетеля, снимащ сцената с телефона си. Там записът прекъсва без да става ясно какво се е случило след това.

Видео: Facebook/Милена Савова

В профила, от който е публикувано видеото, се появи и втори запис – интервю на свидетелката, която твърди, че също е била задържана “от 15 полицая”. В краткото си обяснение жената не дава подробности около причините на задържането си, изтъквайки, че става дума за полицейска бруталност.

Записът е направен пред “Пирогов”, където жената очаква да бъде отведена от полицаите в III-то РПУ София. На мястото присъства и свидетелка, представяща се като адвокат.

От bTV събщиха, че по тяхна информация двамата граждани са били арестувани, след като не са представили документи за самоличност.

Видео: Facebook/Милена Савова

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Georgi Georgiev

    27 Ноември 2020

    Точно така! Браво! Маските са задължителни и предпазват другите от вас. Нямате никакво право лично да вземате решение, с което да нарушите законите, наредбите и да излагате в риск околните.

Покажи всички Скрий

Реакции