<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=69861" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Пореден случ...

Полицаи в Русе биха и арестуваха грешните хора (РЕПОРТАЖ)

24 Юли 2020
0 3145

Скъпи приятели, многократно сме ви представяли случаи на полицейски произвол. Историята, която ни споделиха двама русенци обаче, звучи повече от нелепо.

Действието се развива на 23 юли през деня. Провежда се специализирана акция на полицията в опит да бъде заловен 43-годишен лихвар от дунавския град. Вместо него обаче, заради прилика в модела автомобил, маскирани полицаи нападат и слагат белезници на двамата мъже, които се обърнаха към нас.

Във видеовръзка с нашата репортерка Виктория Симеонова те описаха подробно случилото се. По думите им полицаите ги извеждат от автомобила и ги бият, а на единия прилагат и електрошок неколкократно. В следствие на ударите, те имат множество травми, за които са си извадили и медицинско удостоверение. В него е описано, че имат: охлузване на лицето; охлузване на дясна мишница; охлузване на дясна лакетна става; забелване на епидермиса на дясна предкитка; одраскване на трети пръст на дясна ръка; охлузване на четвърти пръст на дясна ръка; кръвонасядане и оток на лява лакетна става; охлузвания в кръстно-поясната област; кръвонасядане и охлузвания на дясно бедро; охлузвания на двете колена и дясна глезенна става.

Двамата мъже ще търсят правата си по съдебен ред. А ние от „Господарите“ се питаме как е възможно да се арестува и бие човек заради прилика в автомобила му, без да се предоставят документи за проверка, без заповед за арест или каквито и да е причини за извършването му. Сигнализирайте само на нас за злоупотреби, корупция и измами!

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции