<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=61988" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Бойко Борисо...

Полицаи издирват жена, изкашляла се върху деца, докато казва думата “корона” (видео и снимка)

16 Април 2020
0 2166

Полицията в Атланта, САЩ издирва жена, която си е направила видео как кашля в близост до семейство с четири деца, докато произнася думата „корона”, пише DailyMail. От полицията предполагат, че акцията е провокирана от предизвикателство в социалните медии.

Заподозряната жена се насочила към 6-членното семейство, докато чакали на гара в Атланта вечерта на 5 април.

Според полицията жената приближила четирите деца и се разкашляла над тях, преди да изрече думата „корона”. Заподозряната е носила мобилен телефон в едната си ръка и вероятно е била включила приложениe за видеозапис в същия момент.

Вече е налице обществен тренд сред хора, които демонстративно провокират гражданите като кашлят или откровено заявяват, че са болни от коронавируса, само и само, за да получат признание и последователи в социалните медии.

В края на март полицията в град Уортън щата Мисури арестува мъж, който засне видео как облизва рафтовете на магазин с репликата “Кой се страхува от коронавируса?” Срещу мъжа бе повдигнато дело за “опасност от тероризъм”.

Арестуваха за тероризъм мъж, който се засне как облизва рафтове със стоки в магазин (видео)

В друг случай пък клиенти на магазин повалиха и задържаха до идването на полицията възрастен мъж, който кашлял и плюел върху щанда с плодове и зеленчуци.

Клиенти на магазин повалиха на пода мъж, който кашлял и храчел върху храните (видео и снимки)

Случаят с жената в Атланта е един от последните във веригата от нелепи предизвикателства в момент, когато в САЩ броят на заразените от коронавируса надхвърли 600 000, а 27 000 американци са починали от Covid-19.

От полицията в Атланта са разпространили видео от охранителните камери на магазин, в който жената е била забелязана да носи бутилка и пазарска чанта в опит да бъде идентифицирана от свидетели.

Ако бъде заловена, я очаква затвор до 12 месеца и глоба в размер на 1000 долара.

Източник: DailyMail

Снимки: Atlanta PD

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции