Следва: Спешното в Ди...

Полицаи изляха предпазна каска с вода върху барбекюто на нарушители на карантината на плажа (видео и снимки)

06 Април 2020
0 3241

Независимо от мерките, предприети от правителствата по света, с които се приканват хората да си останат по домовете, навсякъде има нарушители на ограниченията, пише LadBible. Топлото време през уикенда във Великобритания изкара мнозина навън да се порадват на слънцето. Служители от полицията в Хоув обаче бяха заснети да изсипват предпазна каска с вода върху барбекюто на двама души, седнали на плажа.

Тези мерки идват непосредствено след като лондонската управа взе решение да затвори парковете, тъй като повече от 3000 души се възползваха от хубавото време на 4 април да излязат навън.

Снимка: PA

Изявлението гласи: „Въпреки ясните препоръки, над 3000 души прекараха деня в парка „Брокуел” при това на големи групи, което е неприемливо. Така действията на малцинството провокират засилване на мерките спрямо всички, от което следва паркът да бъде затворен в неделя.”

Полицията в Индия бие с пръчки нарушителите на карантината заради коронавируса (видео и снимки)

Видеото от необичайната полицейска мярка бе споделено в Twitter от профила на Дейв Щраус. След акцията по погасяването на огъня, служителят е видян да връща обратно каската на минувача.

Източник: LadBible

Видео и снимки: Twitter

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции