<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=83943" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Рязко увелич...

Полицаи от Сандански и Петрич нарушиха мерките с шумно парти с гюбеци (видео)

17 Февруари 2021
0 6501

Полицаи вдигнаха купон по време на пандемия, разказва Нова тв. Областната дирекция на МВР в Благоевград започна спешна проверка за нарушаване на мерките срещу заразата.

Видеоклипът от партито е качен в социалните мрежи. Сега служителите на реда ще отговарят за евентуално нарушаване на заповедите на здравния министър.

Тържеството се е провело в понеделник вечер. Компанията празнувала в Попина лъка, усамотена местност в гората на 10 км над Сандански.

Докато веселбата тече с пълна сила един от участниците – Андон Стоянов, полицай от управлението в Петрич, решава да излъчва на живо в социалните мрежи. Така тайният купон става публичен.

По първоначална информация на празника са присъствали полицаи и от Сандански, и от Петрич. А в Попина лъка отричат да са чули музика от заведението снощи.

Тържеството  било организирано от мъж от село Лиляново, който искал да събере приятели и да почерпи за първородната си рожба.

От Здравната инспекция обясниха, че днес заедно с полицията са направили оглед на заведението, но са установили, че то не работи. Ако обаче се докаже самоличността на участниците в празника и се установи точната дата и час на купона, ще бъдат наложени глоби.  

Източник и видео: Нова тв

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции