<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=39116" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Моторист от Т...

Полицаи помолиха да не се хвърля метамфетамин в тоалетните, защото алигаторите стават агресивни (видео)

16 Юли 2019
0 13603

От полицията в Лорето, щата Тенеси са помолили местните жители да не изхвърлят метамфетамин в тоалетните си, тъй като в резултат на това алигаторите в района могат да се превърнат в "мет-гатори". Или иначе казано, да станат агресивни под влияние на наркотика, попаднал в местообитанията им през канализацията, съобщи The Daily Mail.

 

ПЕНСИОНЕРКА ОТ ФЛОРИДА НАМЕРИ 3,5-МЕТРОВ АЛИГАТОР В КУХНЯТА СИ (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

Предупреждението от полицейския участък в Лорето е дошло, след като служители са хванали заподозрян местен дилър да изхвърля наркотиците си в тоалетната, когато са обсадили жилището му в събота. Те са обвинили Анди Пери в серия от свързани с наркотици престъпления и са конфискували 12 грама метамфетамин, 680 грама течен мет и принадлежности за употребата им.  

 

 

""

 

 

Веднага след ареста му те пуснаха публична молба към хората да не изсипват наркотиците си в канализацията, защото това, освен всичко друго, би могло да доведе и до случаи на дрогирани и агресивни алигатори.

 

АЛИГАТОР С НОЖ В ГЛАВАТА Е ЗАБЕЛЯЗАН ДА ПЛУВА В АМЕРИКАНСКО ЕЗЕРО (СНИМКИ)

 

"Хора… моля Ви, не пускайте наркотиците си в тоалетната, ок?" написаха във Фейсбук от полицейското управление. "Когато изпращате нещо надолу по канализационната тръба, то стига до нашите задържащи езера за обработка, преди да се пусне след това по течението. Момчетата, работещи в канализацията, се справят чудесно с това да пречистват водата, но те не са подготвени за метамфетамин…"

 

"Ако той стигне по-надалеч, може да създадем "мет-гатори" в притока Шоал и река Тенеси, надолу в Северна Алабама. Там си имаха достатъчно дрогирани животни през последните няколко седмици и без нашата помощ."

 

 

""

 

 

Източник: The Daily Mail

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции