Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Полицаи пречат на градския транспорт в София
Полицаи пречат на градския транспорт в София
Пътни нарушения
Автор: Gospodari.com
Вземи EMBED
Loading the video...
08-01-15
добавено
20805
прегледа

Кадри на полицейска патрулка, спряла неправилно, бяха пратени за пореден път на Gospodari.com. Този път освен лошия пример, налице е и пречка за спазване на традиционния маршрут от страна на шофьорите на Столичния градски транспорт. Причината се вижда: нагло паркиране на пешеходна пътека и завой от страна на служители на МВР. Ето какво ни пише пряко засегнат шофьор на тролейбус:

 

"Снимките са от тролейбусен гараж Искър. На тях се вижда спряла кола, въпреки съответните знаци. Действието се развива около 5:30 часа на 21.07.2015 г. При това спиране в завоя се пречи на излизането на всички тролеи, защото няма как да се достигне до контактната мрежа. Освен пешеходната пътека,знаците, има и поставени гуми, за да не се спира там. Това не пречи на полицейския автомобил да спре най-нагло на въпросното място. Такива спирания са ежедневие заради борсата отсреща. Заедно с диспечерката помолихме борсата да обяви по диктофон номера на колата, за да бъде изместена, но от там ни заявиха, че не могат да направят нищо поради ранния час и забраната от страна на полицията да се вдига шум толкова рано. Колата остана там минимум половин час. Заради нея използвахме обходен маршрут."

 

Gospodari.com събира подобни материали и съвсем скоро репортер на Господари на ефира ще отиде до КАТ да ги предостави за проверка и евентуално налагане на глоби на нарушителите. Ако имате да споделите авторски снимки и видеа с нас, използвайте нашата платформа Вие ги хващате, ние ги пускаме.

 

Не пропускайте още:

 

Полицаи шофират с превишена скорост

 

Полицайка говори по 2 телефона, докато шофира