Следва: Бус се запали...

Полицаи спират шофьор в крайна лява лента, мъжът бесен, че го обвиняват без доказателства (ВИДЕО)

04 Април 2017
0 42506

Шофьор, който е бил спрян от полицаи по странен начин от крайна лява лента, с обвинение, че е говорил по телефона, пусна гневно писмо в социалните мрежи. Той обвини полицаите в своеволие.

 

Какво разказа той във фейсбук групата "ДА СПРЕМ своеволията в България":

 

"Тези полицаи ме спряха днес в крайна лява лента с около 50-60 километра в час, като единият се изстреля между движещите се коли и застана пред мен. Едвам успях да не го ударя и да не направя ПТП с колите зад и около мен. Обяснението му било, че ме бил видял и записал да говоря по телефона. Когато поисках записа ми обясниха, че нямам право да го видя. С действията си постави детето ми, което беше в колата, мен и другите водачи в опастност. В един момент реши, че ме е спрял за рутинна проверка. А колегата му реши да се прави на циркаджия и да ми козирува с двете ръце. Ако някой знае или има възможност видеото да стигне до където трябва да помага. Благодаря Ви."

 

Под поста имаше доста противоречиви коментари. Според някои от хората шофьорът няма право да роптае в случая, според други обаче подобни своеволия на органите на реда трябва да бъдат спрени.

 

""

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции