<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=41775" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Бомбената за...

Полицай заплашва гражданин: Слагам ви прангите и ще започне порно! (видео)

25 Октомври 2019
0 80397

Получихме възмутителен сигнал от наши зрители за полицейски заплахи към гражданин, проверяван от патрулиращи пътни полицаи.

 

Според описанието, действието във видеото се развива в Тутракан, на 23.10.2019 година. 

 

Човекът, проверяван от служителите на реда заради неправомерно спиране на тротоара, е включил телефона си да записва целия разговор между него и униформените, който на два пъти придобива доста краен характер. 

 

Единият от полицаите със сравнително спокоен тон обяснява на нарушителя, че ако не съдейства, ще бъде закопчан с “пранги” и заведен “долу” (вероятно полицейското управление), където щяло “да започне порно в пълния му сценарий”. След тази реплика започва подробна проверка на автомобила на записващия видеото. 

 

Малко по-късно двамата полицаи привикват човека до служебния им автомобил. Там той ги провокира още веднъж, като казва, че не е разбрал репликата с “порното”. Полицаят отново повтаря, че щяло да има “много порно” и да бъде “много цветущо”. 

 

В един момент полицейският служител се усеща, че човекът го снима и иска да му провери телефона, но той отказва. В този момент записът свършва. 

 

Призоваваме Министерство на Вътрешните Работи да обърне внимание на клипчето, да разпознае своите служители и да им поиска обяснение какво точно “порно” предлагат в полицейския участък в Тутракан. А също така им припомняме и да си проверят случая от Бургас от миналата седмица, в който полицай беше заснет да налива гориво в пластмасова туба от минерална вода на бензиностанция. Нещо, което също изрично се забранява от закона.  

 

ПЪТЕН ПОЛИЦАЙ СИ СИПВА БЕНЗИН В ТУБА ОТ МИНЕРАЛНА ВОДА, ВЪПРЕКИ ЧЕ Е ИЗРИЧНО ЗАБРАНЕНО (ВИДЕО)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Алеко Бръзицов

    13 Март 2020

    Умрях от смях, леко коронавирусът да не ми спука сърцето. Ама и ти и къде си спрял... пък какво се притесняваш толкова - що не попита кой ще участва, знаеш ли какви само служителки си имат понякога вътре. Мисля че имаш право да снимаш докато работят, но винаги са несъгласни. Ако са те набили обаче, жалко, значи случая е по-тежък от това което се вижда.

Реакции