Следва: РОДНИ ЗНАМЕН...

Полицейски произвол в Бяла Слатина?

15 Октомври 2018
42 30520

Скъпи приятели, получихме пореден сигнал за полицейски произвол, този път от Северозапада. Мъж от Бяла Слатина твърди, че бил бит от полицай.

 

 

Пострадалият разказа, че е бил в заведение със свои приятели.

 

”Влязоха една група роми, нямаше места за тях, собственикът ги помоли да напуснат”, разказа мъжът. Малко след това обаче един от групата се върнал с моторна резачка и срязал вратата на заведението. Клиентите се обадили на 112. След като пристигнали обаче полицаите ги попитали защо не са се разправили сами.

 

„Аз попитах единия полицай защо не ходят да ги търсят, а стоят при нас и се разправят. И той ми вика: „Тука, като сте били пълна кръчма, защо не сте се саморазправили с тях.” И аз се обърнах, и казах: „Вие сте големи смешници”. И той тръгна по мен и ми каза: „Ма аз цяла вечер само с тебе ли ще се разправям”. И влезе вътре. И ме почна – само по главата. Над 10 удара”, разказа пострадалият.

 

Според него на случката е имало много свидетели. Един от тях потвърди за побоя. По думите му полицаят не е бил провокиран. Не е имало и арест. „Ще си търся правата”, закани се пострадалият.  

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции