Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Полицията търси съучастници на Северин
Полицията търси съучастници на Северин
10-11-18
добавено
10920
прегледа

Проверяват се двама мъже като евентуални съучастници на Северин Красимиров, който бе задържан за убийството на русенската журналистка Виктория Маринова.

 

 

 

Полицията проверява и други, нерегистрирани в миналото криминални прояви на Северин в Русе.

 

 

Междувременно в квартала, където живее 21-годишният мъж, продължава да се усеща напрежение. Леля му ми разказа, че двама мъже са го взели с кола и са го дрогирали. Виктория е тичала по алеята, един от тях е излязъл на пътя и се е опитал да и сграбчи телефона. След това са я повалили на земята и са я изнасилили. Тогава Северин се свестил, заяви Илиян Желязков, живеещ в квартала.

 

 

Ако сме знаели, че има такъв човек в квартала, щяхме да го изядем като вълци, на парчета да го предадем на полицията. Иначе той ще зарази и децата ни. Пред Господ всички сме равни и пред закона също, заяви още Желязков.

 

 

Източник: novini.bg