<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=56011" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Marvel загатна к...

Полиция грубо изхвърля китайка от магазин, след като отказала да носи маска за лице (видео)

03 Февруари 2020
0 2430

Жена беше изхвърлена от китайски супермаркет и прикована към земята, след като отказала да носи маска за лице. Шокиращият инцидент се е случил, докато в страната има огромно напрежение заради разпространяващия се смъртоносен коронавирус, пише Daily Mail.

 

 

Видео на случката е заснето с мобилен телефон от клиент на магазина. Вижда се, че жената, идентифицирана само с фамилното ѝ име Циу, се съпротивлява срещу двама униформени, които я теглят по пътеката на супермаркет Space в Шензен, в южната китайска провинция Гуандун.

 

ИЗОЛИРАХА ПЪТНИК ВЪВ ВАРНА ЗАРАДИ ВИСОКА ТЕМПЕРАТУРА И СЪМНЕНИЯ ЗА КОРОНАВИРУС

 

 

 

 

 

Местната власт, отговорна за около 113 милиона жители, пусна заповед всички хора в провинцията да носят маски. Тя влезе в сила на 26 януари и превърна отказа от носене на хирургическа маска на обществени места в нещо строго наказуемо.

 

51-годишната жена обаче отказала да се съобрази с временния закон, насочен към спиране на разпространението на коронавируса от Ухан, който уби 305 души и зарази близо 10 000 в континентален Китай.

Според служителите на супермаркета в търговския център Kingkey Banner Center, Циу се сблъскала с редица други купувачи, които я помолили да носи маска за лице или да напусне. Избухнал словесен спор, по време на който се твърди, че жената е плюла в други купувачи, както и в пристигащата полиция.

 

 

 

 

На видеото се вижда как тя рита арестуващите я полицаи, докато те връзват ръце зад гърба ѝ я приковават към пода пред свидетели.

 

БЪЛГАРИТЕ, КОИТО СЕ ПРИБРАХА ОТ УХАН, МИНАХА ПЪРВИТЕ ТЕСТОВЕ ЗА КОРОНАВИРУС (ВИДЕО)

 

Властите съобщиха, че нарушителката е откарана в болница, като е потвърдено, че не е заразена с коронавирус.

 

Говорител на супермаркет Space заяви пред местните медии, че всички магазини от веригата се дезинфекцират веднъж на всеки два часа на фона на тревогите, свързани с епидемията.

 

 

Източник: Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции