<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=56011" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Marvel загатна к...

Полиция грубо изхвърля китайка от магазин, след като отказала да носи маска за лице (видео)

03 Февруари 2020
0 2462

Жена беше изхвърлена от китайски супермаркет и прикована към земята, след като отказала да носи маска за лице. Шокиращият инцидент се е случил, докато в страната има огромно напрежение заради разпространяващия се смъртоносен коронавирус, пише Daily Mail.

 

 

Видео на случката е заснето с мобилен телефон от клиент на магазина. Вижда се, че жената, идентифицирана само с фамилното ѝ име Циу, се съпротивлява срещу двама униформени, които я теглят по пътеката на супермаркет Space в Шензен, в южната китайска провинция Гуандун.

 

ИЗОЛИРАХА ПЪТНИК ВЪВ ВАРНА ЗАРАДИ ВИСОКА ТЕМПЕРАТУРА И СЪМНЕНИЯ ЗА КОРОНАВИРУС

 

 

Полиция грубо изхвърля китайка от магазин, след като отказала да носи маска за лице (видео) Полиция грубо изхвърля китайка от магазин, след като отказала да носи маска за лице (видео)

 

 

Местната власт, отговорна за около 113 милиона жители, пусна заповед всички хора в провинцията да носят маски. Тя влезе в сила на 26 януари и превърна отказа от носене на хирургическа маска на обществени места в нещо строго наказуемо.

 

51-годишната жена обаче отказала да се съобрази с временния закон, насочен към спиране на разпространението на коронавируса от Ухан, който уби 305 души и зарази близо 10 000 в континентален Китай.

Според служителите на супермаркета в търговския център Kingkey Banner Center, Циу се сблъскала с редица други купувачи, които я помолили да носи маска за лице или да напусне. Избухнал словесен спор, по време на който се твърди, че жената е плюла в други купувачи, както и в пристигащата полиция.

 

 

Полиция грубо изхвърля китайка от магазин, след като отказала да носи маска за лице (видео)

 

 

На видеото се вижда как тя рита арестуващите я полицаи, докато те връзват ръце зад гърба ѝ я приковават към пода пред свидетели.

 

БЪЛГАРИТЕ, КОИТО СЕ ПРИБРАХА ОТ УХАН, МИНАХА ПЪРВИТЕ ТЕСТОВЕ ЗА КОРОНАВИРУС (ВИДЕО)

 

Властите съобщиха, че нарушителката е откарана в болница, като е потвърдено, че не е заразена с коронавирус.

 

Говорител на супермаркет Space заяви пред местните медии, че всички магазини от веригата се дезинфекцират веднъж на всеки два часа на фона на тревогите, свързани с епидемията.

 

 

Източник: Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции