<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=73972" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Падна първат...

Поли Генова разказва какво е да си зад маската на Очите в “Маскираният певец” (видео)

21 Септември 2020
0 1692

Поли Генова стана първият участник, напуснал втори сезон на „Маскираният певец“. Облечена в костюма на Очите, тя се изправи в ожесточен вокален двубой срещу Баба Яга, успявайки умело да прикрие от детективския панел и от зрителите истинската си самоличност до последния момент.

„Мама ми се понакара, защото не ѝ бях казала, че ще участвам в шоуто. Приятелят ми знаеше, разбира се. Когато се чух с нея на следващия ден, тя ми каза: „Добре де, аз през цялото време си мислех, че зад маската на Очите се крие мъж. Гласът беше мъжки.“ Моят глас е изключително специфичен и много разпознаваем. Бях си поставила задача да успея да избягам от себе си. Това е изключително трудно за един артист, който с години е градил характерност и разпознаваемост. Смятам, че постигнах огромен успех, защото мои приятели ми писаха: „Стига де! Сериозно ли?“, разказа Поли Генова в студиото на „Здравей, България“ по Нова тв.

„Да скриеш гласа си е много по-сложно предизвикателство от това да скриеш участието си от близките хора. Гласът се разпознава много лесно, особено когато е слушан многократно, в различни варианти, в различни формати и в различни телевизии. От 10-годишна обикалям из телевизиите и е нормално хората веднага да ме разпознаят. За мен това беше голямото предизвикателство и тежка актьорска задача, за да се опитам да обиграя този костюм и за малкото репетиции, които сме имали до момента“, споделя певицата.

Поли Генова разказва какво е да си зад маската на Очите в &#8220;Маскираният певец&#8221; (видео)

Тя посочи още, че организацията по-запазване на анонимността на участниците е перфектна.

Поли Генова каза също, че има своите подозрения кои хора се крият зад някои маски, но няма право да сподели мнението си.

Повече информация можете да откриете на официалните FacebookInstagram и Tik Tok профили на шоуто.

Източник и видео: Нова тв

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции