Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Пополина VOX се срещна с любимците на Господари на ефира
Пополина VOX се срещна с любимците на Господари на ефира
Пополина VOX Вземи EMBED
Loading the video...
12-31-18
добавено
47788
прегледа

В края на годината Пополина VOX се срещна с любицмите на Господари ефира – хората, които най-често са попадали в предаването заради гафовете си. И ги попита какво мислят за смешките, сътворени от тях през 2018 г.

 

Един от най-ярките образи през миналата година бе този на музиканта Стоян Роянов Я-Я. При участието си в Биг Брадър той успя да популяризира новата си религия – „Не пипам жени и не се доближавам до тях”. Накратко казано – Непипаж.  

 

Сред любимците е и шефът на футболен клуб „Славия” Венци Стефанов. Неговите лафове са толкова много, че той си спечели дори специална рубрика – „Венцислафове”. В нея се изявява най-често с коментари за родното футболно първенство, играчите, резултатите и съдиите. Пред Пополина той си направи и лека самокритика: „Може би някъде съм попресолил супата”. „Честна дума ви казвам – вашето предаване е може би любимото ми предаване”, заяви още Стефанов.

 

Друг любим герой в Господари на ефира – спортният коментатор Ивайло Ангелов-Мексикото – призна пред Пополина, че всъщност е завършил география. Смело изказване предвид факта, че много обича да бърка Турция с Тунис и Мексико с Чили.