Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Поредна наглост: Автомобили пречат на колоездачи
Поредна наглост: Автомобили пречат на колоездачи
Пътни нарушения
Автор: Gospodari.com
Вземи EMBED
Loading the video...
07-03-15
добавено
5323
прегледа

Поредната пътна нередност идва от Пловдив, където наш зрител е хванал на видео паркирани автомобили на велоалея. Вече ви показахме как във Враца сергия с книги пречи на колоездачите, но явно няма да спрем дотук. 

 

По всичко изглежда, че велосипедистите у нас не са на почит, скъпи приятели. Странно, защото те не изхвърлят вредни емисии в околната среда, не правят задръствания, а и са двигателно активни. Ако велоалеята е свободна и на нея няма паркирани коли, колоездачите ще могат да се движат спокойно. По-спокойно ще бъде и на шофьорите...

 

"През изминалите няколко дни се опитвам да дам гласност на направения от мен клип. Опитах се да намеря начин да го представя на органите на реда, уви без успех! Сега се надявам поне да бъде видян от повече хора, защото не желая за пореден път да ставам мним свидетел на неуредиците в държавата ни", пише до нас човекът, подаващ сигнала.

 

Ако и вие искате да дадете гласност на ваши авторски снимки и видеа, ползвайте нашата нова платформа Вие ги хващате, ние ги пускаме.

 

Не пропускайте още:

 

С детската количка на шосето заради камион на тротоара