Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Портрети на звезди от киното, "позиращи" със себе си като млади (видео и снимки)
Портрети на звезди от киното, "позиращи" със себе си като млади (видео и снимки)
По света Вземи EMBED
Loading the video...
11-15-19
добавено
4290
прегледа

Сайтът Demilked събра в ефектни снимки едни от най-известните звезди на киното със... самите тях, но като млади.

 

 

Склонни сме да забравяме, че колкото и перфектни да изглеждат във филмите или списанията знаменитостите, дори те не са пощадени от остаряването, пише изданието.

 

 

 

 

Холандският графичен дизайнер Ард Гелинк е намерил креативен начин да покаже колко са се променили лицата на знаменитостите с течение на времето, като създаде сравнителни портрети на любимите си звезди от киното.

 

 

 

 

Художникът често отправя предизвикателство към създаването на определена поредица от изображения, като тази серия „тогава и сега“, която той започва през 2017 г. Дори след като снимките на Ард станаха вайръл, той си остана скромен артист. Досега е направил стотици странични сравнителни портрети на знаменитости, сред които Киану Рийвс, Джулия Робъртс, Клинт Истууд и Робин Уилямс. И както изглежда, той не планира да спре скоро дотук.

 

 

 

 

 

 

 

 

Източник: Demilked