<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=68289" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Стряскащ мод...

Посланик Херо Мустафа кани с каубойски танц на онлайн празнуване на 4 юли (видео)

04 Юли 2020
0 1268

Посланикът на САЩ у нас Херо Мустафа поздрави американците за националния им празник с каубойски танц. Във видео, публикувано във Facebook/ U.S. Embassy Sofia тя и колегите ѝ танцуват под звуците на кънтри музика с каубойски шапки и ботуши.

Проявата е съпътствана от покана за онлайн отбелязване на Деня на независимостта на САЩ на официалната страница на посолството във Facebook.

“Подгответе се за партито довечера с това невероятно Line Dance изпълнение на посланик Мустафа и нейните колеги от посолството. Готови сме да купонясваме и с нетърпение очакваме да празнуваме с Вас тази вечер!”, се казва в поздравителния призив на дипломатите.

Посланик Херо Мустафа прихвана българските традиции (видео)

На 4 юли 1776 г. е подписан документът, с който тринадесетте колонии в Северна Америка се обявяват за свободни и независими от Британската империя.

Най-ранните чествания на празника на Съединените щати са от 1785 година, когато в Бристол, Роуд Айлънд, се провежда парад на независимостта. В съвременността празникът се отбелязва с фойерверки, като най-внушителното шоу се провежда в Ню Йорк.

Източник: Facebook/ U.S. Embassy Sofia

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции