Следва: Стряскащ мод...

Посланик Херо Мустафа кани с каубойски танц на онлайн празнуване на 4 юли (видео)

04 Юли 2020
0 1188

Посланикът на САЩ у нас Херо Мустафа поздрави американците за националния им празник с каубойски танц. Във видео, публикувано във Facebook/ U.S. Embassy Sofia тя и колегите ѝ танцуват под звуците на кънтри музика с каубойски шапки и ботуши.

Проявата е съпътствана от покана за онлайн отбелязване на Деня на независимостта на САЩ на официалната страница на посолството във Facebook.

Happy 4th of July!

Честит 4 юли! Днес, в Деня на независимостта на САЩ, Ви каним да празнуваме онлайн. Чакаме Ви тази вечер в 21:00ч. на нашата страница във Facebook. Подгответе се за партито довечера с това невероятно Line Dance изпълнение на посланик Мустафа и нейните колеги от посолството. Готови сме да купонясваме и с нетърпение очакваме да празнуваме с Вас тази вечер!#IndependenceDay # 4thOfJulyHappy 4th of July! Today, on America's Independence Day, we invite you to an online celebration. Meet us tonight here on our Facebook page at 9:00 PM. You can warm up for the party with this amazing line dancing performance by Ambassador Mustafa and her colleagues from the embassy. We are ready to party and looking forward to celebrating with you tonight!

Публикувахте от U.S. Embassy Sofia в Събота, 4 юли 2020 г.

“Подгответе се за партито довечера с това невероятно Line Dance изпълнение на посланик Мустафа и нейните колеги от посолството. Готови сме да купонясваме и с нетърпение очакваме да празнуваме с Вас тази вечер!”, се казва в поздравителния призив на дипломатите.

Посланик Херо Мустафа прихвана българските традиции (видео)

На 4 юли 1776 г. е подписан документът, с който тринадесетте колонии в Северна Америка се обявяват за свободни и независими от Британската империя.

Най-ранните чествания на празника на Съединените щати са от 1785 година, когато в Бристол, Роуд Айлънд, се провежда парад на независимостта. В съвременността празникът се отбелязва с фойерверки, като най-внушителното шоу се провежда в Ню Йорк.

Източник: Facebook/ U.S. Embassy Sofia

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции