Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Пострадалият Кристиян от катастрофата в Болоня ще остане в болницата повече от месец
Пострадалият Кристиян от катастрофата в Болоня ще остане в болницата повече от месец
08-10-18
добавено
2444
прегледа

Бащата на най-пострадалото от взрива в Болоня момче пристигна в болницата в Чезeна.  До 10 дни лекарите ще решат дали да оперират българския ученик, който пострада след взрива на цистерна в Болоня.

 

17-годишният Кристиян е настанен в най-добрата клиника по изгаряния в Италия с обгорели стъпала, ръце и тил. По предварителна прогноза на лекарите момчето ще прекара на легло повече от месец.

 

Стабилно е състоянието и на другите двама негови съученици, приети в болници в Болоня. По последни данни общо 145 души са потърсили лекарска помощ след инцидента, при който цистерна се взриви на пътя. След случилото се властите взеха решение да затегнат контрола върху превоза на опасни товари. 

 

В понеделник след взрив на цистерна на магистралата пострадаха 70 души, сред тях и 8 ученици от Силистра, които са били в Италия за стаж по специалността си.

 

 

Източник: Vesti.bg