Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Почти година МВР не може да открие хирурга, отвлякъл дъщеричката си Мария
Почти година МВР не може да открие хирурга, отвлякъл дъщеричката си Мария
07-16-19
добавено
10814
прегледа

МВР все още не може да открие 8-годишната Мария Седмакова, която през август миналата година беше отвлечена от баща си, хирурга Христо Седмаков, пише Dir.bg

 

 

Майката Даниела призова, ако някой види съпруга ѝ и дъщеря ѝ, веднага да подаде сигнал в полицията.

 

"Има информация, че постоянно са в движение и обикалят малките населени места. С тях има жена, предполагам, майка му Лиляна Кръстева-Седмакова", споделя майката.

 

"Христо е нестабилен и непредвидим. Неговите действия са срещу интересите на детето и осигуряването на сигурна среда за отглеждане. Той се води единствено от неговите интереси и желанието му да нарани мен", казва още тя.

 

Даниела Седмакова се опасява, че бащата е успял да изведе детето в чужбина. За момента обаче няма информация двамата да са напускали България.

 

 

Снимка: Facebook/Daniela Sedmakova

 

 

Мария Седмакова е на 8 г., висока над 130 см, с тъмна коса и тъмно кафяви очи. Говори английски свободно и български език с акцент. 40-годишният Христо Седмаков е с късо подстригана коса и сини очи. 

 

Можете да подавате сигнали на телефони 112, 02/9827119, 02/9827166 или в най близкото поделение на МВР.

 

 

Източник: Dir.bg