<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=92414" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: В Англия обяв...

Пощальон показа писмо, изпратено от детенце до баща му в рая (снимка)

24 Юни 2021
0 365

Пощальон от Лестър, Англия, върна писмо, изпратено от дете за Деня на бащата и адресирано до Рая, пише BBC.

Мъжът, който се представя като Саймън, попаднал на писмото в градчето Браунстоун. На плика с детски почерк било изписано просто: “За татко, Рая”. Мъжът се трогнал от написаното и като липсвала марка на плика, решил да потърси семейството и да узнае нещо повече за детето и неговите близки.

Той пуснал снимка на писмото във Facebook, където с поста си пленил сърцата на хиляди хора. Само 15 минути били достатъчни, за да се свърже с майката на момиченцето – Сара Тъли и да си уговорят среща.

Саймън, който също като дъщеричката на Сара бил изгубил баща си, споделя:

“Без печат и действителен адрес върху плика, писмото навярно просто щеше да се изгуби транзитно. Затова попитах началника си дали мога да потърся връзка със семейството и да им го върна обратно.”

8-годишната дъщеря на Сара загубила татко си когато била едва на 4 месеца и през годините страдала неутешимо заради липсата му. Изпращането на регулярни писма, макар да не получавала обратен отговор, ѝ давало сили да приеме загубата.

Дете хока майка си в остроумно писмо до “феята на зъбките”, че я е лъгала 10 години

“Тя бе толкова малка и въпреки това започваше да осъзнава подобни неща”, разказва Сара и добавя, че ще запази писмото заедно с принтирани коментари под публикацията за дъщеря си, когато порасне.

Източник: BBC

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции