Следва: Самолет на "Е...

Появиха се кадри от самолета с буйстващия пасажер, кацнал в София (видео)

07 Март 2021
0 5541

Неизлъчвани кадри от борда на самолета на Air France се появиха в YouTube. На записа се вижда, че на борда възниква проблем между пасажер и стюардите на компанията.

Става дума за 29-годишен индиец, който е хулиганствал на борда на машината, изпълняваща полет по маршрута Париж – Ню Делхи, обясниха от МВР. Заради инцидента самолетът кацна извънредно на Летище София, пише Нова тв.

Самолет на “Ер Франс” кацна принудително в София заради агресивен пътник

Пътникът е искал да влезе в пилотската кабина и е нападнал екипажът на френската авиокомпания. По първоначални данни не става дума за инцидент след употреба на алкохол. 

„Работим по случая от снощи. Обвинението е за извършване на действия, които застрашават сигурността на полета. Той е буйствал още от началото на полета. Това е принудило командирът на самолета да го приземи на нашето летище. Престъплението е тежко и за него се предвижда лишаване от свобода от 5 до 10 години. Все още изпитваме затруднения да разберем дали е стабилен, но със сигурност осъзнава какво е направил. Следва да бъдат направени експертизи. В момента на задържането си и малко след това не се е държал много адекватно. Той няма разумно обяснение за извършеното”, обясни завеждащият първо отделение на Национална следствена служба Ивайло Ангелов.

Източник: Нова тв

Видео: shikhar singh

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции