По опашките пред бюрата по труда започнаха скандали

07 Април 2020
29 402

Дългите опашки, извили се пред бюрата по труда, опънаха нервите и на безработни, и на служители. Заради безкрайното чакане започнаха скандали, а на някои места се наложи и намесата на полицията, съобщава bTV.

Едновременно със струпването на хора служителите в бюрата по труда напускат заради примитивната организация на работа, огромните опашки и ежедневните скандали. В столичния квартал „Левски“ например се наложи да бъде извикана полиция след покачване на напрежението.

Пред бюрата по труда в страната се извиха опашки (видео)

Ние викахме полиция, защото стана скандал. Искахме да направим списък и те вътре казаха служителите, че въобще не ги интересува“, разказа Владимир Савов, който е сред чакащите пред бюрото по труда.

„В 13:15 ч. една от дамите вътре излезе и каза: „От този момент нататък ще можем да обработим 30 човека. Буквално ни казаха да застанем на челна стойка, ако искаме. Дойде полиция“, сподели за случката жена.

Един ден чакане не стига на желаещите да се запишат като безработни. Затова поискали да има списъци и по-добра организация. След поредния скандал безработните сами направили списъците.

Източник: bTV

Снимка: Булфото

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции