<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=75640" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Чуйте разказ...

“По-сериозно с Ваклинов”: Николай Марков за “Дълбоката държава” (видео)

14 Октомври 2020
0 5807

„По-сериозно с Ваклинов“ е новата рубрика на „Господарите“, в която с експерти, анализатори и публични фигури ще обсъждаме актуалните събития в страната и чужбина. Ще анализираме обществените процеси и явления и ще задаваме точните въпроси.Гост във второто издание на „По-сериозно с Ваклинов“ е експертът по национална сигурност и бивш служител на НСО – Николай Марков.

Кои са кукловодите в сянка, кой записва Борисов, знаят ли в НСО коя е “прекрасната госпожа”, която е “сготвила” премиера и какви са “страничните занимания” на някои служители на НСО? Отговори на тези и други въпроси, вижте в интервюто с полковник Николай Марков!

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Stanislav Pavlov

    22 Ноември 2020

    Ако всичко това е истината просто съм в потрес. Аз винаги съм вярвал на институциите в България. Не мога да си представя просто до сега все едно сме гледали само върха на айсберг и изведнъж цялото лице на този айсберг ме кара направо да замръзна от ужас. Къде е Европа?? Къде е демокрацията? Има ли свободата живот в България? Къде е свободата на медиите? Радвам се че господарите ги има, вие сте като един лъч светлина в този непригоден мрак. 😮😔

Реакции