<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=90005" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: 7 неща, които ...

Преди новия епизод: 10 от най-култовите моменти в историята на “Приятели”

27 Май 2021
0 717

В деня, в който предстои да видим завръщането на “Приятели” по HBO Max, си припомняме някои от най-култовите моменти в шоуто досега.

Вижте емоционалния официален трейлър на новия епизод на “Приятели” (видео)

Размяната на апартаментите

Няма как да не помните тази сцена, когато Джоуи и Чандлър победоносно влизат в апартамента на Моника и Рейчъл, който спечелиха след бас. Битката беше епична!

Диванът на Рос

Желанието на Рос да „завърти“ новия си диван нагоре по стълбите е друго весело допълнение към топ 10. То се появява в „The One With The Cop“ (S5 E16), когато Рос решава да купи нов диван за апартамента си. Отказвайки да плати за доставка, той сам поема ангажимента, категоричен, че това би било загуба на пари. Идеята обаче не се оказва толкова добра…

Рейчъл вместо Емили

Ако има един сигурен начин да провалите сватбения си ден, то несъмнено е като сгрешите името на любимия си човек. Не ви го препоръчваме!

Пуйката за Деня на благодарността

Това вероятно е най-запомнящият се от всички образи на Моника – с пуйката за Деня на благодарността върху главата. Сцената дори беше пресъздадена от самата Кортни Кокс миналата година.

“Бяхме скъсали!”

Тази реплика се чува в много епизоди, но за първи път се появява в The One With The Morning After (S3 E16), когато Рос иска да се оправдае за преспиването с момичето от ксерокса, довело до раздялата му с Рейчъл.

Какво е вашето мнение по този казус?

Унаги

Епизодът, озаглавен The One With Unagi (S6 E17), е задължителен за топ 10. Когато Рейчъл и Фийби решават да вземат уроци по самозащита, Рос – винаги знаещият – разкрива, че е експерт по карате, опитен в състоянието на пълна осъзнатост или Унаги.

После обаче зрителите виждат друго…

Ужилването на Моника от медуза

Виждаме Моника с Чандлър и Джоуи на плажа. Когато Моника е ужилена от медуза, Джоуи казва, че си спомня документален филм на Discovery Channel, според който болката минава с напишкване на раната. Тази му идея води до сериозна травма в умовете и на тримата.

Тенът на Рос

Абанос и слонова кост едновременно – това беше Рос след неуспешния си опит за сдобиване с изкуствен тен. Бъдете внимателни с подобни начинания!

“Миризлива котка”

Нека да не забравяме, че „Приятели“ всъщност ни дадоха някои музикални шедьоври, включително “Миризлива котка”. Песента, която веднага се разпознава, е едно от оригиналните парчета на Фийби, които тя свири в Central Perk. Тази проста, но завладяваща мелодия, стана втората тематична мелодия на шоуто.

Тейлър Суифт дори я изпълнява с Лиса Кудроу по време на турнето си през 2015 година. Парчето всъщност беше издадено в саундтрака на албума „Friends Again“.

Последният епизод

Не може да има топ 10 сцени без последния път, когато видяхме групата заедно. Излъчен на 6 май 2004 г., епизодът The Last One, Part 2 ще остане в историята.

Незабравимо!

Източник: LadBible

Видео: edisonlsm

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции