Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Предложение за брак, изорано в нива в Германия, се вижда в "Google maps" (снимка)
Предложение за брак, изорано в нива в Германия, се вижда в "Google maps" (снимка)
По света
02-13-20
добавено
752
прегледа

Предложение за брак, изорано в нива в провинция Хесен и видимо само от въздуха, беше засечено от сателитната функция на "Google maps", предава BBC.

 

 

КОЛА НА GOOGLE MAPS УЛОВИ ГОЛА ДВОЙКА В ИНТИМНА ПОЗА НА ОТДАЛЕЧЕН ПЛАНИНСКИ ПЪТ (СНИМКИ)

 

 

 

 

 

От сателит може да се види гигантският надпис в полето на немски език: "Willst du mich heiraten?", което означава "Би ли се омъжила за мен?".

 

 

 

 

 

 

Надписът е дело на Щефан Шварц. Той е местен фермер, който миналата година направил надписа в нивата си. Неговият кум му помогнал да програмира селскостопанската машина, така че тя да не пуска царевични семена, където трябвало да се появят буквите. Надписът е с големина 100 на 200 метра. След това той накарал уж случайно годеницата си да облети с дрон нивата му. Така тя разбрала за предложението и казала "Да". Сватбата е планирана за юни.

 

 

ЖЕНА ВИДЯ В GOOGLE MAPS ПОЧИНАЛИЯ СИ ДЯДО, С КОГОТО НЕ УСПЯЛА ДА СЕ СБОГУВА

 

 

"Не мислех, че предложението ми ще се вижда в "Google maps", коментира Шварц. Той разбрал за появата му от своя леля, живееща в Канада, която се натъкнала на надписа.

 

 

 

Източник: BBC