<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=35543" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: HBO пусна първ...

Президентът на Бразилия публикува скандален клип от карнавала (ВИДЕО)

06 Март 2019
0 3734

Президентът на Бразилия Жаир Болсонаро си спечели сериозно възмущение, публикувайки неприличен клип, заснет по време на традиционния карнавал в Рио Дежанейро. Във видеото се вижда как един мъж се опипва, а след това друг уринира върху главата му.

 

"Неудобно ми е да покажа това, но трябва да разкриваме истината за карнавала в Рио", написа президентът в туитър.

 

Избраният на поста през миналата година Болсонаро е известен с хомофобските си изказвания и консервативните си възгледи. Той е отявлен противник на провеждането на карнавала. Очевидно идеята на клипа е да се покаже непристойното поведение на участващите в него.

 

Едновременно с това обаче действията на президента предизвикаха сериозно възмущение. В социалните мрежи се появи специален таг, под който се публикуват снимкит и видеа на тълпи от хора, които обиждат Болсонаро. В Рио Де жанейро е имало и протест пред дома на президента. Според събралите се там хора той и семейството му имат връзки с мафията. Болсонаро бе обвинен, че публикувал порнографски клип.

 

Часове по-късно привържениците на президента отговориха на критиките в социалните мрежи. Те започнаха да хвалят постъпката му под хаштага "Болсонаро е прав".

 

Източници: Dir.bg, The Guardian

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции