Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Премиерът Борисов за жените и електрокарите (Господари на Уеба)
Премиерът Борисов за жените и електрокарите (Господари на Уеба)
Гафове и смях Вземи EMBED
Loading the video...
07-12-19
добавено
1628
прегледа

Премиерът посети складова база в индустриалната зона в Божурище и свойски размени по няколко думи с началството и трудещия се народ.

 

Обиколката премина при много добро настроение... от страна на премиера и ступор от смущение при работниците.

 

ГОСПОДАРИ НА УЕБА - ЕПИЗОД 2 (ЧАСТ 1)

 

Бойко Борисов веднага се качи на модерен електрокар и намери приятна компания в лицето на очарователната Илияна от Божурище. Впечатлия я с климатични шеги и обещанието, че ще я вози на джипката. Накрая я призова да не му „избега“, ама жена от хубаво „бега“ ли?!

 

ГОСПОДАРИ НА УЕБА - ЕПИЗОД 2 (ЧАСТ 2)

 

Датчанинът, управител на склада, така и не разбра защо премиерът на републиката инспектира частно предприятие, но той не ги схваща тия нашенски чалъми! Както се казва днес полу-проводници, утре цели проводници! 

 

ГОСПОДАРИ НА УЕБА: МАРИЯ ИГНАТОВА И РУМЕН УГРИНСКИ СЕ ГМУРВАТ В ДЪЛБИНИТЕ НА НЕТА (ВИДЕО)

 

В Дания нямат такава могъща народняшка школа във властта. Там имат само няколко световни компании, ама голяма работа, парите не са всичко!

 

ГОСПОДАРИ НА УЕБА - ЕПИЗОД 1 (ЧАСТ 1)

 

Жалко само, че големият завод на Фолксваген няма да бъде построен в България! Представете си тогава каква инспекция щеше да падне!

 

ГОСПОДАРИ НА УЕБА - ЕПИЗОД 1 (ЧАСТ 2)