Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Премиерът Борисов искрено и лично към пиара си: Стига бърборила и ти
Премиерът Борисов искрено и лично към пиара си: Стига бърборила и ти
Гафове и смях Вземи EMBED
Loading the video...
02-18-16
добавено
46541
прегледа

След стреса, преживян на срещата с българите в Лондон, премиерът вече изпитва посттравматичен синдром при контакт с българи извън територията на България. За да го преодолее по-лесно, при срещата му с родни журналисти в Прага, Бойко Борисов бе следван неотлъчно от своя личен пиар и психолог – Севделина Арнаудова.

 

В присъствието на Севделина Арнаудова Бойко Борисов е спокоен, че и да забрави някоя важна реплика, тя на мига ще му я подскаже. По документи всичко е под контрол. Включително и министър-председателят е под контрола на своята шепнеща муза. Добре, че пиарката на премиера,проправя път сред "жунглата" с подсказване, че иначе държавата като нищо ще падне в ръцете на анонимни злосторници. 

 

Но съдбата на премиерския подсказвач не е за завиждане. Най-вече в моментите, когато го мъмрят публично.

 

"Стига бърборИла и ти, кат...", обръща се Борисов към нея. А ние пък в това видео събираме най-важните слухове и отражения огледала от последно време. 

 

Не е важно кой ти лъска огледалото, а кой ти го държи. Защото от това зависят и отраженията в него.

 

Вижте още:

 

ПРИКАЗКА ЗА БОЙКО БОРИСОВ С НЕУДОБНИ ВЪПРОСИ 

 

КАМЕРИТЕ ХВАНАХА БОРИСОВ В НЕУДОБНО ПОЛОЖЕНИЕ