<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=42166" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Стотици роди...

Премиерът: Циганите имат право да обичат Бойко (видео)

07 Ноември 2019
0 5086

И днешният ден не мина без бисери от страна на премиера Бойко Борисов.

 

"Преди няколко дни научих неща от г-жа Нинова. Гледах я на една такава трибунка с десетина човека около нея, с които обяви старта на промяната. Един много известен политолог каза, че чул приятния пукот на пропукването на ГЕРБ. Това ме провокира да покажем с Румен Христов, със земеделците, как изглежда пропуканият ГЕРБ", заяви лидерът на ГЕРБ по време на Националната работна среща на партията в столичното кино "Люмиер", цитиран от Сега.

 

"По техните разбирания, ако ние сега излезем отвън, това ще е голям протест. В някои градове с колегите от СДС бяхме противници. Борихме се с политически мотиви, но когато стане въпрос за ценности, за т. нар. "синя идея", за демокрацията – ние нямаме какво да се замисляме. Много съм огорчен от нашите приятели, но ние трябва да спрем да наричаме Демократична България десница. Това са бившите деца, внуци на червената номенклатура", каза още той.

 

И добави:

 

"Бях провокиран да направя тази среща. Използвайки случаите, в които се събираме, аз ви се карам. И тези отсреща почват да си мислят, че са алтернатива. Казаха, че циганите много обичали Бойко. Бойко имат право да го обичат, защото осигуряваме работни места и им вкарахме 50 000 деца да учат. За София – дайте да си говорим с тези високоинтелигентните, ако не са ромите, кой ще ни чисти? В чистотата в София работят само роми, метат като пчелички."

 

В срещата участват членовете на Изпълнителната комисия на партията, новоизбраните общински и районни кметове, областните координатори на ГЕРБ в страната, както и районните координатори. 

 

 

Източник: Сега

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции