Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Престъпна "журналистика": Изнудват кандидата за кмет с "нови" скандални снимки
Престъпна "журналистика": Изнудват кандидата за кмет с "нови" скандални снимки
09-12-19
добавено
2387
прегледа

Жълтият сайт ПИК, който преди дни взриви медиите, социалните мрежи и политическия елит като публикува интимни снимки на приятелката на кандидата за кмет на София арх. Борислав Игнатов, продължава публично да го изнудва и заплашва. 

 

 

МАСОВО ВЪЗМУЩЕНИЕ СЛЕД ПУБЛИКУВАНЕТО НА ИНТИМНИ СНИМКИ НА ПРИЯТЕЛКАТА НА КАНДИДАТ ЗА КМЕТ

 

 

 

 

На сайта на така наречената "медия" беше публиквана статия, озаглавена "Нови, по-ужасни порно снимки на кметшата от ДеБъ - няма да ги пуснем, но призоваваме Борислав Игнатов да се оттегли, ако има чест". 

 

 

ДНЕС Е ДЕНЯТ, В КОЙТО ДА ПОСТАВИМ ГРАНИЦАТА КОЕ Е ЖУРНАЛИСТИКА!

 

 

 

 

Освен гнусни и недопустими, подобни директни заплахи и изнудване са престъпление. Според Чл. 167. (1) от Наказателния кодекс всеки, "който чрез насилие, измама, заплашване или по друг незаконен начин пречи на някого да осъществи избирателното си право или да бъде избран, или да гласува на референдум, или да участва в подписка за произвеждане на референдум, се наказва с лишаване от свобода от една до три години и с глоба от хиляда до десет хиляди лева".
 

 

БОРИСЛАВ ИГНАТОВ: ЖЕРТВА СЪМ НА ДОЛНОПРОБНА ПОЛИТИЧЕСКА АТАКА, ПОДКРЕПЯМ ЧОВЕКА ДО МЕН

 

 

 

 

Органите и Прокуратурата би трябвало да реагират срещу подобна престъпна "журналистика".

 

Ние от gospodari.com категорично се противопоставяме на опитите да се дискредитират участници в кампанията за кмет на София по несъвместим с журналистическата професията начин. Още по-категорично възразяваме срещу онези партии и отделни политици, които легитимират подобни „медии“ като им дават интервюта, канят техни представители на събитията си, плащат им за рекламни и PR кампании по време на избори.