<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=82434" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: AstraZeneca опрове...

Привърженик на конспиративни теории нахлу в болница и се опита да изведе оттам пациент с тежък Covid-19 (видео)

26 Януари 2021
1 10714

Мъж нахлу в интензивното отделение на болница в Англия без предпазна маска и измъкна лежащоболен пациент с Covid-19 въпреки протестите на лекарите, пише LadBible.

Тоби Хейдън Лий предизвика скандал в болница Източен Съри в Редхил, след като се промъкна в белодробното отделение и се опита да изкара човек, който също очевидно е искал да напусне, въпреки състоянието си.

Лий нахлул в сградата с телефона си и заснел докторите, които се опитват да му обяснят, че пациентът се нуждае от постоянни грижи и не е желателно да напуска болничното отделение, като настоявали, че той може да “умре всяка минута”.

Лий обаче настоял, че е приятел на мъжа, и поискал на пациента да бъде свалена кислородната маска, въпреки всички медицински доказателства за противното, игнорирайки нарежданията на служителите да напусне отделението и болницата. В това време болният сам свалил маската си и пожелал да си тръгне от болницата.

На предупрежденията, че влизайки без предпазни средства в отделението излага себе си и околните на риск, Лий отговорил с думите: “Това си е наш риск”. Той обвинил персонала, че го лъжат за здравословното състояние на неговия близък и не са му предоставили информация.

Американски фармацевт умишлено съсипа 500 дози ваксина, вярвал в конспиративни теории

Въпреки многобройните доводи на екипа в отделението, Лий и пациентът настояли да напуснат болницата, като в доводите си намесили полулярни конспиративни теории, че коронавирусът не съществува.

Източник: LadBible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции