Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Приемат Бойко Борисов в Белия дом на 25 ноември (Видео)
Приемат Бойко Борисов в Белия дом на 25 ноември (Видео)
Вземи EMBED
Loading the video...
11-08-19
добавено
5321
прегледа

"Президентът Доналд Тръмп ще приеме министър-председателя на Република България Бойко Борисов в Белия дом на 25 ноември 2019 г., като знак за силните и трайни отношения, които съществуват между нашите два народа." Това стана ясно от съобщение на Американското посолство у нас.

 

 

„Съединените щати и България са съюзници в НАТО и Президентът очаква да бъдат обсъдени начини за засилване на общите за двете страни интереси в областта на сигурността, особено за гарантиране на стабилността на Черноморския регион, улесняване на енергийната диверсификация и противодействието на зловредните влияния, застрашаващи суверенитета на България“, се споменава още в изявлението на говорителя на Белия дом относно посещението.

 

 

„Президентът Тръмп очаква посещението на министър-председателя Борисов и утвърждаването на връзките, които са в основата на двустранните ни отношения“, се заключва в публикуваното съобщение.

 

 

Източник: Посолство на САЩ в България

 

Видео: NOVA TV